Lirik Dan Chord Gitar Lagu Kok Iso Yo – Guyon Waton: Durung Nganti Garing Lorone Atiku

Spread the love
Read Time:1 Minute, 18 Second

Simak lirik dan chord gitar lagu Kok Iso Yo dari Guyon Waton.

Lagu berjudul Kok Iso Yo dirilis Guyon Waton pada 10 Februari 2022.

Lirik dan Chord Kok Iso Yo – Guyon Waton: slot deposit pulsa tanpa potongan

Intro : F G C..

F G C..

C F
Kok iso yo..? kok tegel yo..?

Dm G
Opo salahku.. neng ndi luputku..

Em E Am Dm
Wong seng ra sepiro.. koyo aku iki..

G C G
Masalah asmoro.. mung kebagian loro..

C F
Ditinggal lungo.. alesan ra ceto..

Dm G
Mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo..

Em E Am
Gusti.. tulung paringono..

Dm G
Ati sing kuat.. kanggo ngadepi..

C
Asmoro ugal-ugalan..

F G G-F
Tibo wayah mongso udan teko..

Em Am
Howo adem featuringan loro..

Dm G
Durung siap nompo.. kenyataan..

C
Kowe disanding wong liyo..

Reff :

F G
Durung.. nganti garing lorone atiku

Em A
Uwes.. mbok tambahi kenyataan

Dm G
Kon ngadepi.. sliramu saiki

C
Disanding wong liyo..

F
Tau.. nekat ku mencintaimu

Em
Nanging kowe..

A Dm
Malah milih ngeboti tresno liyane..

G C
Ternyata aku dudu siji-sijine..

C F
Kok iso yo..? kok tegel yo..?

Dm G
Wong koyo aku.. masalah asmoro..

C
Mung kebagian loro..

Musik : F G Em Am Am-G

F G C..

F G
Tibo wayah mongso udan teko..

Em Am
Howo adem featuringan loro..

Dm Fm
Durung siap nompo.. kenyataan..

G C
Kowe disanding wong liyo..

Reff :

F G
Durung.. nganti garing lorone atiku

Em A
Uwes.. mbok tambahi kenyataan

Dm G
Kon ngadepi.. sliramu saiki

C
Disanding wong liyo..

F
Tau.. nekat ku mencintaimu

Em
Nanging kowe..

A Dm
Malah milih ngeboti tresno liyane..

G C
Ternyata aku dudu siji-sijine..

-Cmaj7
(Kok iso yo?)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

Previous post Peringatan Dini Cuaca Ekstrem BMKG Sabtu, 21 Mei 2022: Waspada Bengkulu Hujan Lebat
Next post Rose BLACKPINK Bagikan Tips Foto Menarik Untuk Diunggah Di Instagram